6
Mayıs
2024
Pazertesi
VAN

Sıdıka'nın ailesi yardım bekliyor

SIDIKA PLATİN'İN AİLESİ BAŞBAKAN ERDOĞAN'DAN YARDIM BEKLİYOR

Van'ın Saray ilçesinde kocası tarafından dövülerek hastanelik edilen 3 çocuk annesi Sıdıka Platin'in ailesi Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'dan yardım bekliyor.

Yaklaşık 50 gün önce kocası Faruk Platin tarafından darp edilip, elektrik akımı verilerek işkence edilen Sıdıka Platin'in sağlık durumu halen ciddiyetini koruyor.

Geçtiğim hafta Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma Hastanesi'ndeki tedavisinin ardından İpekyolu Devlet Hastanesi Psikiyatri Servisi'ne sevk edilen Platin'in, tedavisi burada sürerken, güvenliğini ise 24 saat kapısında nöbet tutan polisler tarafından sağlanıyor.

Ablasının 50 gündür gördüğü tedaviye rağmen halen konuşamadığını ve ayağa kalkamadığını belirten kardeşi Mehmet Nuri Özer, ablasının çocuklarını tanıyamadığını belirtti. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a bir mektup göndererek yardım istediğini de ifade eden Özer, Başbakan Erdoğan'a gönderdiği mektubundan 'Tek çare olarak siz Sayın Başbakanıma başvurmak zorunda kaldım' dediğini söyledi.

Eniştesi olan Faruk Platin'in devamlı köydeki komşularını telefonla arayarak olayla ilgili bilgi aldığını söyleyen Özer, Platin'in, yakalanmaması durumunda can güvenliğinin olmayacağını ve daha büyük olayların yaşanmasından korktuğunu dile getirdi.

İHA
Yayın Tarihi : 3 Eylül 2010 Cuma 11:39:04
Güncelleme :3 Eylül 2010 Cuma 17:13:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?