3
Mayıs
2024
Cuma
VAN

Sigarayı bırakana 8 bin YTL

Van Emniyet Müdür Yardımcısı Nail Aydın, önce sigarayı bırakma kampanyasını başlattı, ardından sigarayı bıraktı.

Sağlık Bakanlığı, Temel Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğü Ruh Sağlığı Daire Başkanlığı'nca Van Sağlık İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen 'Bırak-Kazan Kampanyası' başladı. Kampanyanın startını Van İl Emniyet Müdürlüğü'nde veren Sağlık İl Müdürlüğü yetkilileri emniyet mensuplarına ödüllü sigarayı bırakma formlarını dağıttı. Kampanyaya destek veren Emniyet Müdür Yardımcısı Nail Aydın, sigarayı bırakma kararı alarak, elindeki sigarayı bir daha içmemek üzere kırdı.

Kampanya ile ilgili açıklamalarda bulunan Van Sağlık Müdürlüğü Ruh Sağlığı Şube Müdürü Nurgül Bakan, sigarayı bırakmak isteyen vatandaşların süper marketlerde kurulacak olan standlara başvurmalarını istedi.

Daha temiz bir toplum için herkesi sigarayı bırakmaya davet eden Bakan, kampanyanın 8 bin YTL tutarında ödüllü olduğunu belirtti.

.
Yayın Tarihi : 16 Nisan 2008 Çarşamba 17:51:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Ahmet Er IP: 88.252.16.xxx Tarih : 16.04.2008 18:37:59

Sevgili Sayın Nail Aydın Van İl Emniyet Müdürü V.Sevgili Kıymetli Değerli Saygıdeğer Sayın Müdürüm Sizleri Tebrik Ediyor ve Kutluyorum Ellerinizden Öpüyorum Her Şey Gönlünüzce Olsun Kıymetli Manevi Kardeşiniz Bir Emniyet Hayranı Doğuştan Bir Polis Sevdalısı ÖksüzYetim Ahmet Er...Sevgi ve Saygılarımla...