5
Mayıs
2024
Pazar
VAN

Sıhke Gölü cinayeti çözüldü

Van'da geçtiğimiz hafta içinde aracı terk edilmiş, kendi de Sıhke Gölü sahilinde ölü olarak bulunan şahsın cinayeti aydınlatıldı.

Sabah işine gitmek için evinden çıkan Murat Kırmızıkaya'nın (28) geri dönmemesi üzerine güvenlik güçleri tarafından yapılan çalışmada şahsın aracı Van-Özalp karayolu üzerindeki Sıhke Gölü'nün kıyısında terk edilmiş ve camları kırık vaziyette bulunmuş, olaydan 3 gün sonra da cesedi göl kıyısında görülmüştü.

Olay yerinde yapılan incelemenin ardından gölden çıkartılan ceset üzerinde yapılan otopside, şahsın çenesinin sert bir cisimle vurulup kırıldığı ve vücudunda darp izleri olduğu ortaya çıkmıştı. Bunun üzerine harekete geçen Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Ağır Suçlar Büro Amirliği ekipleri, yaptıkları detaylı çalışmalar neticesinde cinayeti gerçekleştirdiği ileri sürülen B.D. ve İ.D. ile bayan olan Z.D.'yi gözaltına alarak Emniyet Müdürlüğü'ne götürdü.

Burada sorguları tamamlanan ve adli makamlara sevk edilen zanlılardan B.D. ve İ.D. 'Kasten adam öldürmek suçundan' tutuklanarak cezaevine gönderilirken, Z.D. isimli bayan ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldığı belirtildi. Cinayetin, namus meselesi yüzünden işlendiği ileri sürüldü

iha
Yayın Tarihi : 29 Temmuz 2009 Çarşamba 11:07:34
Güncelleme :29 Temmuz 2009 Çarşamba 11:20:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?