5
Mayıs
2024
Pazar
VAN

Silahlı kavga: 3 yaralı

Van'da alacak verecek meselesi yüzünden çıktığı ileri sürülen kavgada, 3 kişi yaralandı. Yaralıları hastanelere götüren ambulanslardan biri çukura düştü, diğeri ise arızalı çıktı.

Edinilen bilgiye göre, dün gece İpekyolu Caddesi üzerinde Yaşar A. (42), oğlu U. A. (16) ile A.S. isimli şahıs arasında alacak verecek meselesi yüzünden tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu A.S., yanında taşıdığı tabancayla ateş ederek baba ve oğlunu ayaklarından vurdu. Kavgayı gören Çetin T. ise olay yerine gelerek, şahısları ayırmak isterken yaralandı.

Olayın ardından Çetin T. ambulansla İpekyolu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Daha sonra baba Yaşar A. ve oğlu U. A. için bölgeye ambulans sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen ambulans, yaralıları alarak hastaneye götürmek üzere hareket etti. Bu sırada geri manevra yapan ambulans, yol kenarında bulunan çukura düştü.

Uzun uğraşlar sonucu ambulans bulunduğu yerden çıkarılamayınca yaralılar, polis aracıyla İpekyolu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Baba Yaşar A. ile oğlu U.A., burada yapılan ilk müdahalelerinin ardından Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) Tıp Fakültesi Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Bu kez de hastanenin önünde bulunan ambulansın arızalı çıkması üzerine Yaşar A. ve oğlu U.A.'nın yakınları olaya tepki gösterdi. Daha sonra yakınları, yaralıları kendi imkanlarıyla YYÜ Tıp Fakültesi Araştırma Hastanesi'ne götürdü. Polis ekipleri, olayı gerçekleştirdiği ileri sürülen A.S. isimli şahsı yakalayarak gözaltına aldı. Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği belirtildi.

iha
Yayın Tarihi : 19 Nisan 2009 Pazar 10:55:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?