2
Mayıs
2024
Perşembe
VAN

Silahlı saldırı: 3 yaralı

Van'ın Muradiye ilçesinde tarlalarına giden 3 kişiden 2'si silahlı saldırı sonucu 1'i de kaçarken traktörün altında kalarak yaralandı. 

İlçeye bağlı Topuzarpa köyünde traktörle tarladan saman çekmeye giden Şerif Engül (63) oğlu Murat Engül (30) ve torunu Ayhan Ertürk (17), 2 şahısın silahlı saldırısına uğradılar. Saldırıda Murat Engül ve Ayhan Ertürk çeşitli yerlerinden silahla, Şerif Engül ise kullandığı traktörle kaçmaya çalışırken devrilen aracın altında kalarak yaralandı. Olay yerine çağrılan ambulansla önce Muradiye Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılar, daha sonra da Van'daki hastanelere sevk edildi. 

Kendilerine ateş edenin yeğenleri olduğunu iddia eden Şerif Engül "Ben oğlum Murat ve torunum Ayhan Ertürk ile birlikte saman taşımaya gittik. Birden saman yığınları içerisinde gizlenen Ertan ve Kenan Engül isimli yeğenlerim çıkarak Kalaşnikof silahla bize ateş ettiler. Oğlum ve torunum yaralandı. Ben de traktörle kaçmaya çalışırken düştüm ve tekerleğin altında kaldım. Yıllardır bir kan davasıdır sürüp gidiyor. Bakalım sonumuz ne olacak" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Temmuz 2008 Cumartesi 11:17:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?