2
Mayıs
2024
Perşembe
VAN

SMMMO üyelerine seminer verildi

Van Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası (SMMMO) Başkanlığı üyelerine yönelik 'Türkiye Muhasebe Standartları' konulu seminer düzenledi.


Seminer Zübeyde Hanım Caddesi üzerinde bulunan Odalar İş Merkezi'nde düzenlendi. Açılış konuşması yapan Van SMMMO Başkan Yardımcısı Fevzi Kürekçi, seminerin Türkiye Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler ve Yeminli Mali Müşavirler Odaları Birliği'ne (TÜRMOB) bağlı Temel Eğitim ve Staj Merkezi'nin (TESMER) başlatmış olduğu oda eğitimleri projesi kapsamında yapıldığı ifade etti. 5786 Sayılı Yasa ile staj süresinin 26 Temmuz 2008 tarihinden itibaren 2 yıldan 3 yıla çıkarıldığını hatırlatan Kürekçi, Eylül 2008 staj döneminde başlayacakların 2 yıl, daha sonraki dönemlerde başlayacakların ise 3 yıl staj yapacaklarını kaydetti.

Bu günkü seminerin odanın eğitmenlerinden Yusuf Ziya Kaymaz ve Cemal Özkan tarafından verileceğini de ifade eden Kürekçi, "Odamızın eğitmenleri ve aynı zamanda odamız eğitim komisyonu üyeleri Yusuf Ziya Kaymaz, Cemal Özkan 'Türkiye Muhasebe Standartları' konularında eğitim verecekler" dedi. Seminerin 2 gün süreceği ifade edildi.

iha
Yayın Tarihi : 27 Ağustos 2008 Çarşamba 18:06:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?