2
Mayıs
2024
Perşembe
VAN

Sorunlar çözüldü

Belediye Vanspor'un maçlarını takip etmek için Van Atatürk Şehir Stadı'nda kendilerine ayrılan bölümde sıkıntı yaşayan gazetecilerin sorunları çözüme kavuşturuldu. 

Geçtiğimiz hafta basın tribününe giren bazı vatandaşların rakip takıma küfretmeleri üzerine TSYD Van Temsilcisi İkram Kali olayı Belediye Başkanı Yenigün'e iletmiş, daha sonra yapılan ve Tesislerden Sorumlu Recep Yendim ve ilgili kurumlarla bir araya geldiği toplantıda basın tribünündeki sorun çözüme kavuşturulmuştu. 

Toplantıda alınan kararla basın tribününün ikiye ayrılması kararlaştırılırken, bir bölümünün Vanspor'a katkı sağlamak amacıyla kombine biletlerinin satışı için kulübe verilmesi, kalan diğer bölümün ise sadece akredite edilen basın mensubunun alınmasına karar verilmişti. 

Bugün yapılan toplantıda ise Vangölü Gazeteciler Cemiyeti Mehmet Emin Toker, Vanspor Kulüp Başkanı Birol Duman, TSYD Van Temsilcisi İkram Kali ve Vangölü Gazeteciler Cemiyeti Başkan Yardımcısı Baki Karaca kalan diğer sorunları çözüme kavuşturdular. 

Akreditasyon sorunu, basının görevini sorunsuz yerine getirmesi, akredite görevlileri tarafından takım kadroların yer aldığı listeler ve yelekler konusunda bir çok sıkıntı çözüme kavuşturulurken, bu tür olayların bir daha yaşanmayacağı vurgulandı. 

Vanspor Kulüp Başkanı Birol Duman, basın mensuplarının görevlerini iyi bir şekilde yapmaları için kulüp olarak ellerinden gelen her türlü çabayı harcayacaklarını ifade ederken, TSYD Van Temsilcisi İkram Kali ise kendilerine göstermiş oldukları dayanışmadan dolayı teşekkür etti. 

Vangölü Gazeteciler Cemiyeti Mehmet Emin Toker ve yardımcısı Bakir Karaca ise hem Kulüp Başkanı Birol Duman'a hem de İkram Kali, gazetecilerin sıkıntılarının çözümü için göstermiş oldukları gayretten dolayı teşekkürlerini dile getirdiler.

iha
Yayın Tarihi : 20 Eylül 2008 Cumartesi 17:30:12
Güncelleme :20 Eylül 2008 Cumartesi 17:37:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?