3
Mayıs
2024
Cuma
VAN

Spor malzemeleri okullara dağıtıldı

Van Valiliği İl Özel İdaresi tarafından temin edilen spor malzemeleri düzenlenen bir toplantıyla merkez ve ilçe köy okullarına dağıtıldı. 

75. Yıl Gençlik Merkezi'nde düzenlenen dağıtım töreninde bir konuşma yapan Van Gençlik ve Spor Müdürü Muzaffer Çintimar, il ve ilçelerde sporun geniş kitlelere yaygınlaştırılması amacıyla bu tür desteklerin önemli olduğunu belirtti. 

İl Özel İdaresi kaynaklarından alınan pota, kale direği ve filesi, voleybol direkleri ile filesi, masa tenisi masalarının ilçe ve köylerde toplam 30 okula dağıtılmasından son derece mutlu olduğunu ifade eden Çintimar, çocukların spor olanaklarından yararlanmaları maksadıyla yapılan bu yardımların geçmişte olduğu gibi bundan sonra da devam edeceğini anlattı. Çintimar, başta Van Valisi Özdemir Çakacak olmak üzere İl Özel İdaresi Genel Sekreteri ve İl Genel Meclisi'ne teşekkür etti. 

Yapılan konuşmanın ardından törene katılan Van Vali Yardımcısı Hasan Yılmaz tarafından okullarından gelen beden eğitimi hocalarına alınacak olan araç ve gereç listelerinin yer aldığı belgeler dağıtıldı. Dağıtımın ardından tüm okullara spor malzemeleri dağıtımı gerçekleşti.

iha
Yayın Tarihi : 26 Eylül 2008 Cuma 14:23:48
Güncelleme :26 Eylül 2008 Cuma 14:32:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?