3
Mayıs
2024
Cuma
VAN

Şüpheli otomobil alarmı

Van'da kimliği belirsiz bir sürücünün devriye faaliyetleri yürüten polis ekiplerini görüp aracı ile kaçması sonucu yaşanan kovalamaca sonucu otomobil terk edilmiş vaziyette bulundu.

Alınan bilgiye göre, Önleyici Hizmetler Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, dün gece Cevdet Paşa Mahallesi'nde devriye faaliyetleri icra ettikleri esnada kimliği belirsiz sürücü 13 KA 313 plakalı otomobil ile kendilerini görüp kaçmaya başladı.

Bunun üzerine otomobilin kaçış güzergahına çok sayıda polis sevk edildi. Yapılan dikkatli takip sonucu otomobil kısa sürede Cumhuriyet Mahallesi'nde bulunan Cumhuriyet İlköğretim Okulu civarında terk edilmiş vaziyette bulundu. Olası bir duruma karşı bölgeye Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'ne bağlı Bomba İmha ve İnceleme Büro Amirliği ekipleri sevk edildi. Bomba imha uzmanı ve dedektör köpeği otomobil üzerinde yaptıkları inceleme sonucu olumsuz bir duruma rastlanamazken, otomobil detaylı inceleme yapılması için çekici ile mıntıka polis merkezine çekildi. Polis, plakadan araç sahibine ulaşmaya çalışırken, inceleme ve soruşturmanın başlatıldığı belirtildi.

.
Yayın Tarihi : 13 Haziran 2008 Cuma 10:48:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?