2
Mayıs
2024
Perşembe
VAN

Takdir alan öğrencilere ödül

Erciş İlçe Belediye Başkanlığı tarafından ilçe merkezi belde ve köy okullarında birinci dönem takdir alan öğrenciler ödüllendirildi.

2007-2008 eğitim ve öğretim yılının ilk döneminde takdir almaya hak kazanan bin 283 ilk ve orta öğretim öğrencisi, Erciş Belediye Başkanı Fatih Çiftci tarafından kalem seti ile ödüllendirildi. Başarılı öğrencilerin ödüllerini vermek için Atatürk ve merkez ilköğretim okulları ile Karakoyunlu Lisesi'ni ziyaret eden Başkan Çiftçi, sınıfları tek tek gezerek takdir alan öğrencileri kalem seti hediye etti. Öğrencilere hitaben konuşan Çiftci, cehaletin önlenmesi için eğitimin şart olduğunu söyledi.

Yerel yönetim olarak kendilerinin de eğitimin gelişmesi için geçmiş yıllarda olduğu gibi her türlü katkıyı vermeye devam ettiklerini anlatan Çiftci, "Ülkemizin gelişip kalkınması ancak ve anacak eğitimli insanlarla mümkün olacaktır. Siz kıymetli çocuklarımızın da aldığı ve alacağı eğitimle ilçemizin kalkınmasına katkısı çok büyük olacaktır. Amacımız, burada sizlerin başarısını ödüllendirmek, başarmak isteyenleri de motive etmektir. Öğretmenlerimizi, başarıyı elde eden sizleri candan tebrik ediyorum. Başarmak sizlerden, ödüllendirmek de bizlerden olsun" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 21 Şubat 2008 Perşembe 16:58:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?