3
Mayıs
2024
Cuma
VAN

Takımlara antrenör maaşı desteği

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Van Bölge Müdürü Fatih Tekbudak, altyapısını oluşturan profesyonel takımların çalıştıracakları antrenörün maaşının TFF tarafından ödeneceğini belirtti.

TFF'nin bölgedeki amatör kulüplerin altyapılarını güçlendirmesine ciddi anlamda destek vermeye hazır olduğunu kaydeden Tekbudak, profesyonel ligde takımı bulunan kulüplerin altyapısını oluşturdukları takdirde alacakları antrenörün maaşını TFF tarafından ödeneceğini kaydetti.

Bölgenin tek profesyonel takımı olan ve altyapısını kuran Belediye Vanspor'a bu desteğin sağlanacağını anlatan Tekbudak, bu kapsamı genişletme çabası içinde olduklarını ve zamanla bütün takımlara yaymayı hedeflediklerini ifade ederek, "Bütün amatör kulüplerimiz, bu imkandan faydalanmak için şimdiden altyapılarını oluştursunlar" dedi.

.
Yayın Tarihi : 18 Haziran 2008 Çarşamba 15:59:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ümit serdar GÜRPINAR IP: 212.156.9.xxx Tarih : 19.06.2008 09:47:46

DÜNYA EKONOMİSİNDE BİR ÇOK ÜLKEYE BORÇ PARA VEREN ANCAK FAİZLE BORÇ PARA ALMAYAN ENBUYUK EKONOMİ TUM DOĞAL AFETLERE RAĞMEN ÇİN...VE ÇİN ATASI DERKİ! önce söze bakarım, sonra sözü söyleyene bakarım. FATİH TEKBUDAK VE TEKBUDAK AİLESİ YILLARCA VAN İLİNDE HALKIN YARARINA PROJELER ÜRETMİŞ inanıyorum ki BİRLİKTEN KUVVET OLUŞMASI ile VANSPOR tekrar birinci lige gider....SAYGIMLA