5
Mayıs
2024
Pazar
VAN

TEGV öğrencilerinden resim sergisi

Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) Feyyaz Tokar Eğitim Parkı öğrencileri tarafından 'Düşlerimin Atölyesi' adlı bir resim sergisi açıldı. 

Turkuaz Alışveriş Merkezi'nde düzenlenen serginin açılış törenine, Emniyet Müdürü Mehmet Salih Kesmez, Milli Eğitim Müdürü Yahya Yıldız, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Muhyettin İnci, öğrenciler ve çok sayıda eğitim gönüllüsü katıldı. 

Sergi açılışında bir konuşma yapan Saha Planlama ve Teşkilatlanma Departmanı Feyyaz Tokar Eğitim Parkı Yöneticisi Rezzan Bayram, Ekim 2008'den beri birimlerinde uyguladıkları resim etkinliklerinde öğrencilerin yaptığı çalışmaları sergilediklerini ifade etti. Bayram "TEGV, ülkemizin 34 ilinde 85 noktada ilköğretim çağındaki çocuklarımıza eğitim desteği veriyor, onlara yaşam becerileri kazandırıyor, geleceğe hazırlıyor. Tamamı temel eğitimi destekleyen ve çocuğa yaşam becerileri kazandırmayı hedefleyen eğitim programlarımız içinde kültür ve sanatında önemli bir yer teşkil etmesine istinaden uyguladığımız resim etkinliğinin ürünlerini paylaşıyor olmanın mutluluğu içindeyiz. Projede emeği geçen gönüllü arkadaşlarımıza ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum" dedi. 

Sergide yağlı boya çalışmalarının yanısıra baskı ve rölyef çalışmalarının da bulunduğu, 120 eserin pazar gününe kadar görülebileceği bildirildi.

iha
Yayın Tarihi : 27 Ocak 2009 Salı 17:58:03
Güncelleme :27 Ocak 2009 Salı 21:46:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?