3
Mayıs
2024
Cuma
VAN

Telefonunda Öcalan'ın fotoğrafı çıktı

Van'ın Saray ilçesinde, jandarmaya asılsız ihbarda bulunan bir bayanın cep telefonunda yapılan incelemede terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan'ın fotoğrafı bulundu.

Edinilen bilgiye göre jandarmayı arayan F.D. (22) isimli bayan, E.H. isimli bir kişinin kendisini PKK/KONGRA-GEL terör örgütünün dağ kadrosuna göndermek istediği ihbarında bulundu.

Jandarma, F.D.'nin ikamet ettiği eve giderek inceleme başlattı. Yapılan incelemede ihbarda bulunan bayanın cep telefonunda terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan'ın fotoğrafı; üst aramasında ise kendi el yazısı ile yazılmış terör örgütüne sempati ve Türk-Kürt halkı arasında ayrımcılık ifadelerinin yer aldığı bir not ele geçirildi.

Olayla ilgili gözaltına alınarak adli makamlara sevk edilen F.D.'nin tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldığı belirtildi.

.
Yayın Tarihi : 3 Nisan 2008 Perşembe 11:05:14
Güncelleme :3 Nisan 2008 Perşembe 11:16:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
fatih tatar IP: 85.110.53.xxx Tarih : 7.04.2008 12:42:32

bu tur ınsanları cezasız bırakılırsa daha beterını yaparlar fırsat vermıyeceksın bunlar cazalandırmalı teror orgutuyle alakası olan ınsanlar vatan hayınıdırler tek temennım allah larından bulsunlar bu vatan bolunmez NE MUTLU TURKUM DIYENE.