3
Mayıs
2024
Cuma
VAN

Telekom'dan kitap desteği

Türk Telekom Genel Müdürlüğü'nün, 'Türkiye Okuyor' kampanyasına destek amacıyla Van'a gönderdiği 145 bin 720 kitap Milli Eğitim Müdürlüğü'ne teslim edildi.

İskele Caddesi üzerinde bulunan Milli Eğitim Müdürlüğü'nde düzenlenen teslim törenine katılan Türk Telekom Van İl Müdürü Harun Özgür, eğitim projesi içerisinde Türk Telekom olarak yer almak istediklerini söyledi. Milli Eğitim Bakanlığı'nın onayladığı 100 temel eserden oluşan 25 bin set kitapların tüm il müdürlüklerine gönderildiğini ifade eden Özgür, ''Bu kapsamda dağıtılan kitaplarla geleceğimizin teminatı çocuklarımızın bilgilerini zenginleştirmede yardımcı olacağını düşünüyoruz. Bu bağlamda Van'a gönderilen 145 bin 720 kitabı okullara dağıtılmak üzere Milli Eğitim Müdürlüğü'ne teslim ediyoruz'' dedi.

Törende bir konuşma yapan İl Milli Eğitim Müdürü Yahya Yıldız ise kampanyanın Van'da çok hızlı bir şekilde devam ettiğini belirterek, bu kitapları varoş bölgelere ve köylerdeki okullara göndereceklerini anlattı. Yıldız, "Türk Telekom Müdürlüğü'ne teşekkür ediyoruz. Eminim çocuklarımız bu kitapları okudukça Telekom'a kalbi olarak teşekkürlerini sunacaklardır'' şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 9 Temmuz 2008 Çarşamba 19:00:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?