5
Mayıs
2024
Pazar
VAN

Tıkanan kanalizasyon yenilendi

Van Belediyesi Altıntepe Mahallesi'nde tıkanarak kullanılamayacak hale gelen kanalizasyon hattını yenileyerek tekrar hizmete açtı.


Mahallelinin şikayetleri üzerine Van Belediyesi Su Kanalizasyon Müdürlüğü ekipleri harekete geçti. Ekipler minibüs alt yolu olarak bilinen bölgede 150 metrelik alanda çalışma başlatarak yolun kanalizasyon hatlarını kısa zaman içerisinde 500'lük yeni hatlarla değiştirerek tekrar kullanıma hazır hale getirdi.
Konu ile ilgili Van Belediyesi yetkililerince yapılan yazılı açıklamada yaz aylarında oluşabilecek arızalara karşı tüm birim çalışanlarının acil eyleme hazır olduğu belirtilerek, "Onarımlara anında müdahale etmek için ekipler sürekli nöbet tutmaya başladı. Tespit edilen yerlere en kısa zamanda ulaşarak sorunları gideren ekipler vatandaşlardan da büyük takdir görüyor. Bu tür arızaların bildirilmesi halinde hemen müdahale edilecek. Vatandaşın mağduriyet yaşamaması için her türlü tedbir alınmıştır. Su ve kanalizasyon ekipleri gece gündüz bu tür arızalarla ilgilenip zaman geçirmeden sorunu halletmektedirler" denildi.

iha
Yayın Tarihi : 16 Haziran 2009 Salı 22:12:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?