2
Mayıs
2024
Perşembe
VAN

'Tırnakçı' hırsızlar Elazığ'da yakalandı

Van'da meydana gelen 4 ayrı hırsızlık olayını gerçekleştiren İran uyruklu 2 kişi Elazığ'da yakalandı. 

Edinilen bilgiye göre, Van'da son zamanlarda İran uyruklu şahıslar tarafından 'Tırnakçılık' sureti ile gerçekleştirilen hırsızlık olaylarının artması nedeni ile Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri geniş çaplı bir çalışma başlattı. Mağdur olan şahıslarla görüşülerek verdikleri eşgal üzerine çıkarılan robot resimler çevre İl Emniyet Müdürlükleri'ne gönderildi. 

Bir süre sonra İran uyruklu Ali A. (34) ile eşi olduğunu söylediği Manzar S. (34) ve 3 çocukları ile birlikte Elazığ'da hırsızlık yaptıkları esnada yakalandılar. Yakalanan şahısların çekilen fotoğrafları Van Emniyet Müdürlüğü'ne gönderilerek mağdur şahıslara gösterildi. Mağdurlar tarafından teşhis edilen İran uyruklu şahıslarla birlikte Van'da meydana gelen değişik tarihlerindeki 4 ayrı hırsızlık olayı da aydınlatılırken, çalınan para miktarının 2 bin 450 YTL olduğu belirlendi. 

Teşhis tutanakları Elazığ Emniyet Müdürlüğü'ne gönderildikten sonra şahıslar çıkarıldıkları adli makamlar tarafından tutuklanarak cezaevine gönderilirken, şahısların 3 çocuğu ise yuvaya verildiği belirtildi.

iha
Yayın Tarihi : 30 Ekim 2008 Perşembe 13:40:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?