2
Mayıs
2024
Perşembe
VAN

Toplum gönüllülerine kahvaltı

Van Özel Divan Hayat Hastanesi, Toplum Gönüllüleri (TOG) Van Gençlik Merkezi tarafından yürütülen uluslararası yaz projeleri kapsamında kente gelen 30 yabancı toplum gönüllüsüne kahvaltı verdi.

Bak Hele Bak Yusuf Konak Kahvaltı Salonu'nda verilen kahvaltıya Özel Divan Hayat Hastanesi Genel Sekreteri Murat Çakır, Halkla İlişkiler Sorumlusu Muhlis Aslan, Avrupa'nın çeşitli ülkelerinden gelen toplum gönüllüleri ve (TOG) Van Gençlik Merkezi üyeleri katıldı. Salon sahibi Yusuf Konak'ın esprileri ile oldukça eğlenceli dakikalar geçiren misafirler, Van kahvaltısının zenginliği karşısında çok şaşırdıklarını belirttiler.

Kahvaltı sonrası bir açıklama yapan Özel Divan Hayat Hastanesi Genel Sekreteri Murat Çakır, amaçlarının TOG tarafından yürütülen bu çalışmaya destek vermek olduğunu söyledi. Çakır "Çalışmayı yapan arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Bu arkadaşlarımız ülkemizi ve özellikle ilimizin tanıtımında birer elçi olarak görev yapacak bu gençleri en güzel şekilde ağırlamak ülkemizin misafirperverliğini tüm dünyaya duyurmaktır. Böylesi bir çalışmada bir nebze de katkımızın olmasını istedik" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 25 Temmuz 2008 Cuma 18:15:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?