5
Mayıs
2024
Pazar
VAN

'Torbacılar'a yönelik operasyon

Van Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından 'Torbacı' olarak tabir edilen uyuşturucu satıcılarına yönelik düzenlediği operasyonda 92 gram eroin maddesi, uyuşturucu madde satışından kazanmış olduğu değerlendirilen 983 TL, 10 dolar ile olayla ilgili 3 kişi gözaltına alındı.


Edinilen bilgiye göre, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu tacirlerin yönelik yaptığı çalışmalar kapsamında şehir merkezlerinde de 'Torbacı' olarak tabir edilen şahıslara yönelik operasyon düzenlendi. Operasyon kapsamında, Cumhuriyet Caddesi Sanat Sokağı'nda isimleri açıklanmayan biri İran, biri Afganistan uyruklu olmak üzere 3 kişiyi gözaltına aldı.

Gözaltına alınan şahısların üzerlerinde ve kaldıkları evde yapılan operasyonda içime hazır besteler içerisinde 92 gram eroin, uyuşturucu satışından elde edildiği belirlenen 983 TL ile 10 doları ele geçirildi. Eroin ve paralara el konulurken, zanlıların ifadelerine başvurulmak üzere gözaltına alındı. Soruşturmanın devam ettiği belirtildi.

İha
Yayın Tarihi : 8 Ağustos 2009 Cumartesi 16:12:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?