6
Mayıs
2024
Pazertesi
VAN

TP'li Abdulkadir Sarı Van'da

TP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI ABDULKADİR SARI VAN'DA

Türkiye Partisi (TP) Genel Başkan Yardımcısı Abdulkadir Sarı, haksızlıkların üzerine gitmekten kesinlikle kararlı olduklarını belirterek, "Ama haksızlıkların üzerine giderken ses tonumuzu yükseltmeyeceğiz ve gündemimiz kavga da olmayacak" dedi.

Teşkilatlandırma çalışmaları kapsamında Doğu Anadolu Bölgesi'ndeki il teşkilatlarını ziyaret kuruna çıkan TP Genel Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda eski Van Valiliği de yapan Abdulkadir Sarı Van'a geldi. Dün Bitlis'ten karayolu ile Van'a gelen Sarı, bugün ilk olarak Yüzüncü Yıl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Ceylan'ı makamında ziyaret etti. Berberinde bulunan parti yöneticileri ile birlikte Prof. Dr. Ceylan'ı ziyaret eden Sarı, üniversitenin öğrenci, öğretim üyesi ve üniversitede yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı. Haksızlıkların üzerine gideceklerinden kesinlikle kararlı olduklarını söyleyen Sarı, ama haksızlıkların üzerine giderken ses tonlarını yükseltmeyeceklerini ve kavganın gündemlerinde olmadığını söyledi.

Van ile ilgili Prof. Dr. Ceylan'dan da bilgi alan Sarı, Van'ın son yıllarda hızla geliştiğini söyledi. Prof. Dr. Ceylan ile valilik yaptığı döneminde geçirdikleri günlerini yad eden Sarı, yaklaşık yarım saat süren görüşmenin ardından üniversiteden ayrılarak şehir merkezine geldi.

Kazım Karabekir Caddesi üzerinde bulunan Kız Meslek Lisesi önünde aracından inen Sarı, beraberindeki partililerle birlikte yol üzerinde bulunan esnafları ziyaret etti. Tüm iş yerlerini tek tek ziyaret eden eski Van Valisi ve Türkiye Partisi Genel Başkan Yardımcısı olarak kendini tanıtan Sarı, daha sonra Barış ve Demokrasi Partili Van Belediye Başkanı Bekir Kaya'yı makamında ziyaret etti. Başkan Kaya ile bir süre görüşen ve çalışmalarından başarılar dileyen Sarı, gerçekleşen 45 dakikalık ziyaretin ardından belediyeden ayrıldı.

Öğleden sonra Van Valisi Münir Karaloğlu'nu da ziyaret etmesi beklenen Sarı'nın, akşam saatlerinde ise parti yöneticileri ile bir değerlendirme toplantısı düzenleyeceği belirtildi. Geceyi Van'da geçirecek olan Sarı'nın, yarın öğlen saatlerinden Van'da ayrılacağı ifade edildi.

TP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI ABDULKADİR SARI VAN'DA
TP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI ABDULKADİR SARI VAN'DA
İHA
Yayın Tarihi : 19 Şubat 2010 Cuma 13:59:05
Güncelleme :19 Şubat 2010 Cuma 17:47:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?