5
Mayıs
2024
Pazar
VAN

Trafik Bilgi Yarışması sonuçlandı

Van Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen ödüllü 'Trafik Bilgi Yarışması'nda 3 soruyu doğru cevaplandıran 176 katılımcı arasında kura ile belirlenen ilköğretim öğrencisine 37 ekran televizyon hediye edildi.


Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetle Şube Müdürlüğü tarafından 21 Nisan - 29 Mayıs 2009 tarihleri arasında düzenlenen 'Trafik Bilgi Yarışması' tamamlandı. Emniyet Müdür Yardımcısı Mustafa Uçkan başkanlığında Trafik Tescil ve Denetle Şube Müdürü Emin Semiz ve Başkomiser Vahit Kıtır'dan oluşan komisyon tarafından yapılan değerlendirme sonucu, bin 24 katılımcıdan 3 soruyu doğru olarak cevaplandıran 176 kişi arasından İnönü İlköğretim Okulu öğrencisi Ömer Faruk Karadağ çekilen kura neticesinde talihli olarak belirlendi.


Emniyet Müdürlüğü brifing salonunda düzenlenen ödül töreninde, Emniyet Müdür Yardımcısı Mustafa Uçkan, Trafik Tescil ve Denetle Şube Müdürü Emin Semiz, Terörle Mücadele Şube Müdürü Savaş Akın, Başkomiser Vahit Kitır ile dereceye giren Ömer Faruk Karadağ hazır bulundu.


Emniyet Müdür Yardımcısı Mustafa Uçkan, talihli öğrenci Ömer Faruk Karadağ'a ile yaptığı kısa sohbetin ardından kura sonucu ödülü hak kazandığı 37 ekran televizyonu hediye etti.

İha
Yayın Tarihi : 8 Haziran 2009 Pazartesi 16:07:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?