5
Mayıs
2024
Pazar
VAN

Trafik kazası: 7 yaralı

Van'da meydana gelen trafik kazasında yaralanan 7 kişiden araç içerisinde sıkışan 2'si, itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

Edinilen bilgiye göre kaza, bugün saat 13:15 sıralarında Van-Edremit karayolu üzerinde bulunan Süphan İlköğretim Okulu karşısında meydana geldi.

Abdulhamit E. yönetimindeki 56 M 197 minibüs Edremit'ten Van istikametine seyir halinde iken tali yoldan çıkan Salih A. yönetimindeki 65 T 0336 plakalı ticari taksi ile çarpıştı. Meydana gelen kazada her iki araçta bulunan Abdulhamit E., Şehmuz İ., Hanife S., Nurettin B., Nazlı S., Mehmet Salih. E. ve Salih A. yaralandı. Yaralılar çevreden geçen araçlarla ve 112 Acil Servis ambulansları ile Van'daki hastanelere sevk edilirken, taksi sürücüsü Salih A. ile Mehmet Salih. E. araç içerisinde sıkıştı.

Sıkışan şahıslar bölgeye sevk edilen itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldıktan sonra ağlık ekiplerinin olay yerinde yaptıkları ilk müdahalenin ardından tedavilerinin yapılması için hastaneye kaldırıldılar. Kazayı duyarak olay yerine gelen yaralı yakınları sinir krizleri geçirirken, kendilerini sakinleştirmek polis ve çevredeki vatandaşlara kaldı.Polis, kaza yapan araçları çekici ile olay yerinden kaldırırken, olayla ilgili soruşturmanın başlatıldığı belirtildi.
 

iha
Yayın Tarihi : 9 Ağustos 2009 Pazar 15:35:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?