2
Mayıs
2024
Perşembe
VAN

Trafik kazası:1 ölü 6 yaralı

Van'ın Başkale ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybederken, 6 kişi de çeşitli yerlerinden yaralandı. 

Edinilen bilgilere göre kaza dün akşam saatlerinde meydana geldi. Van'dan Hakkari istikametine gitmekte olan H.G. yönetimindeki 34 FH 8526 plakalı Ziraat Bankası'na ait zırhlı araç, Başkale ilçesi çıkışında S.A. yönetimindeki 30 HA 146 kamyonetle çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle devrilerek sürüklenen zırhlı araç daha sonra M.Ç. yönetimindeki ait 30 HA 146 plakalı otomobile çarptı. 

Meydana gelen zincirleme trafik kazasında, zırhlı araç şoförü H.G. olay yerinde hayatını kaybederek, yanında bulunan V.K., C.K ve L.A. ile diğer iki araçta bulunan S.A. S.K. ve M.Ç. de çeşitli yerlerinden yaralandılar. Kaza yerine çağrılan ambulanslarla Başkale Devlet Hastanesi'ne kaldırılan 6 yaralı burada yapılan ilk müdahalenin ardından Van'a sevk edilirken, zırhlı araçta bulunan 2 adet Kırıkkale markalı silah, 70 bin Dolar, 80 bin Euro, ve 31 bin 500 YTL ile 2 adet mühürlü para torbası banka yetkilerine teslim edildi. Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği bildirildi.

iha
Yayın Tarihi : 27 Eylül 2008 Cumartesi 17:57:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?