5
Mayıs
2024
Pazar
VAN

Trafik polislerine takdirname

TRAFİK POLİSLERİ TAKDİRNAME İLE ÖDÜLLENDİRİLDİ

Van'da Trafik Tescil ve Denetle Şube Müdürlüğü personeline, Ramazan ayı süresince vatandaşın trafikte sorun yaşamaması için gösterdikleri üstün çabadan dolayı düzenlenen törenle başarı sertifikası verildi.

Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Trafik Tescil ve Denetle Şube Müdürlüğü tarafından Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü yanında bulunan sosyal tesislerde akşam yemeği ve sertifika töreni düzenledi. Törene Emniyet Müdürü Şükrü Rafet Mert, müdür yardımcıları, şube müdürleri, ilçe emniyet müdürleri ile eşleri, Trafik Tescil ve Denetle Şube Müdürü Emin Semiz ve çok sayıda polis memuru katıldı.

Yemekten önce düzenlenen sertifika töreninde bir konuşma yapan Emniyet Müdürü Şükrü Rafet Mert, bu geceyi tertipleyip kendilerini bir araya getiren bütün yöneticilere teşekkür etti. Mert, "Öncelikle şunu söyleyeyim. Trafikçilik nankör bir meslektir. Bizde 'Trafikçilik mesleğin kurmayıdır' derler, ama gerçekten meşakkatli ve çok nankör bir meslektir. Son dönemde Türkiye'de ve ilimizde bir açılım rüzgarı devam ediyor. İnşallah hem ülkemizde hem de ilimizde çok güzel günler bizi bekliyor. Tabii ki bazı sıkıntılar bitmeye başlayınca bu sefer refahın, huzur ve güvenin artmasıyla bir başka ihtiyaçlarda ön plana çıkıyor. Dolayı ile şuan ilimizde sorun olarak en çok öne çıkan ihtiyaç, trafik sorunu. İnşallah bu sorunu sizlerle birlikte çözeceğimize ben inanıyorum" dedi.

Ramazan ayı boyunca Trafik Şubesi personelinin tamamının 30 gün nerdeyse iftara evlerine gidemediklerini ifade eden Mert, "Hepsi görev başında iftarlarını açtılar. Hiçbir arkadaşım en ufak bir serzenişte bulunmadı. Ben biraz gecikmiş de olsa hepinize bu anlamda çok teşekkür ediyorum. Gerçekten özellikle Ramazan ayı boyuncu Van'ımıza çok rahat bir trafik sunduk. Şimdi de hizmeti daha da artırarak daha ileri gitmek üzere devam ediyoruz. Sayın valimiz, bu konudaki hizmetlerinizden dolayı sizleri takdirname ile taltif edilmesini istedi ve biz de gerekli işlemleri yaparak bu gün burada sizlere belgelerinizi vereceğiz" şeklinde konuştu.

Yapılan konuşmanın ardından Emniyet Müdürü Mert ile yardımcıları tarafından Trafik Tescil ve Denetle Şube Müdürü Emin Semiz, yardımcıları ve polis memurlarına takdirnameleri verildi. Törenin ardından yenilen yemekten sonra polis memurları çalınan müzik eşliğinde doyasıya eğlendiler.

TRAFİK POLİSLERİ TAKDİRNAME İLE ÖDÜLLENDİRİLDİ
TRAFİK POLİSLERİ TAKDİRNAME İLE ÖDÜLLENDİRİLDİ
TRAFİK POLİSLERİ TAKDİRNAME İLE ÖDÜLLENDİRİLDİ
TRAFİK POLİSLERİ TAKDİRNAME İLE ÖDÜLLENDİRİLDİ
İHA
Yayın Tarihi : 20 Kasım 2009 Cuma 15:47:03
Güncelleme :20 Kasım 2009 Cuma 15:50:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?