5
Mayıs
2024
Pazar
VAN

TSO 500 fakir öğrenciyi giydirdi

ERCİŞ TİCARET VE SANAYİ ODASI 500 FAKİR ÖĞRENCİ GİYDİRDİ

Van'ın Erciş Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) tarafından ilçede eğitim ve öğretimlerini sürdüren 500 fakir öğrenciye çeşitli giyim yardımında bulunuldu.

ETSO hizmet binasında düzenlenen törende konuşan Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Arslan, her yıl olduğu gibi, bu yıl da Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği(TOBB) ile Erciş Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) işbirliğiyle sağladıkları yardım malzemelerini öğrencilere dağıtmanın mutluğunu yaşadığını belirterek, "Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOOB) Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu'na yönetimim adına teşekkür ediyorum. Odamıza yardım verdikleri sürece bizler de öğrencilerimizi sevindirmeye devam edeceğiz. Bu yıl 500 öğrencimize 20 bin TL tutarında giyecek yardımı yapmaktayız. Ayrıca, Ramazan ayında 500 aileye gıda yardımında bulunmuştuk. Erciş ve diğer ilerde yaşayan kardeşlerimizde eğitim seferberliğine katılarak öğrencilerimize burs vermeye davet ediyorum" dedi.

Erciş Kaymakamı Ferhat Kurtoğlu ise yaptığı konuşmada eğitimin önemine değindi. Öğrencilerin desteklenmesi gerektiğini ifade eden Kurtoğlu, "Eğitim hepimizin en öncelikli konusu. Bu konuda, sivil toplum örgütlerimiz eğitim için çok önemlidir. Ticaret odası başkanımız bugün 500 öğrencimize ayakkabı, mont, kazak, dağıtıyor. Ben Ticaret Odası başkan ve yönetim Kurulu üyelerine teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından, yardım paketleri öğrencilere verildi. Yapılan yardım törenine Erciş Kaymakamı Ferhat Kurtoğlu, Erciş Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Köklü, İlçe Emniyet Müdürü Salih Metin Mete,İlçe Milli Eğitim Müdürü Celalettin Bilik, kamu kurum amirleri, ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Arslan, ETSO Meclis Başkanı Muhlis Karaman ile yönetim kurulu üyeleri katıldı.

ERCİŞ TİCARET VE SANAYİ ODASI 500 FAKİR ÖĞRENCİ GİYDİRDİ
İHA
Yayın Tarihi : 3 Kasım 2009 Salı 17:53:01
Güncelleme :3 Kasım 2009 Salı 18:12:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?