5
Mayıs
2024
Pazar
VAN

Tüm camiler Filistin için seferber

Van Müftüsü Osman Artan, Diyanet İşleri Başkanlığı organizasyonu ile tüm camilerde Filistin için yardım toplanacağını söyledi.

Konu ile İHA muhabirine açıklamalarda bulunan Osman Artan, Filistin'de bir insanlık dramının yaşandığını belirtti. Bu insanlık dramı yüzünden büyük bir üzüntü içerisinde olduklarını ifade eden Artan, bunun biran önce durdurulması gerektiğini arzu ettiklerini kaydetti. Orada her türlü insani şartlardan yoksun yurttaşlar için ülke genelinde Diyanet İşleri Başkanlığı'nca yardım kampanyasının başlatıldığını anlatan Artan, "Türkiye Diyanet Vakfı makbuzları ile bu yardımlar toplanacaktır. İlimizde de bu amaçla
aynı anda 9 Ocak 2009 günü tüm camilerde Filistinli kardeşlerimiz için yardım istenecektir. Cuma Namazı'na müteakip bütün camilerimizde bu kampanyaya cemaatimizin destek vermesini bekliyoruz. Rabbimizden de bu insanlık dramının biran önce son bulması için her zaman dua etmelerini istiyoruz. Bağışta bulunmak isteyen cemaatimiz isterlerse Türkiye Diyanet Vakfı Filistin'e Yardım Kampanyası kapsamında Vakıflar Bankası Meşrutiyet Şubesi 2035392 nolu hesaba veya Ziraat Bankası Mithat Paşa Şubesi 7967366-5002 hesaba direk yatırabilirler" dedi.

İha
Yayın Tarihi : 6 Ocak 2009 Salı 18:35:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?