5
Mayıs
2024
Pazar
VAN

Turizmcilerin düğünü

VANLI VE İRANLI TURİZMCİLERİ BULUŞTURAN DÜĞÜN

Vanlı turizmci Abdullah Tunçdemir'in oğlunun düğününe İran'dan 25 seyahat acentesinin temsilcisi katıldı.

Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) Van Bölgesi Yürütme Kurulu Başkanı Abdullah Tunçdemir'in oğlu Uğur Tunçdemir, Ayşe Baydoğan ile hayatını birleştirdi.

Van'da bulunan 5 yıldızlı otelde yapılan düğün töreninde gelin ve damadın nikah şahitliğini Van Valisi Münir Karaloğlu ile SKY Hava Yolları İç Hatlar Acenteleri Genel Müdürü Mehmet Alıcı yaptı.

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Peyami Battal ile eski Van milletvekili İkram Dinçer'in yanı sıra çok sayıda davetlinin katıldığı düğün törenine İran'ın Hoy, Urumiye ve Tebriz illerinde bulunan 25 seyahat acentesi temsilcisi de katıldı. İranlı turizmcileri özellikle düğüne davet ettiğini belirten Tunçdemir, İranlıların da düğünlerini Van'da yapmalarını istediklerini söyledi.

Mevsim itibarıyla daha serin olan ve Van Gölü'nün bulunduğu kente gelen tüm turistleri karşıladıkları gibi dost ve komşu ülkede gelecek turistleri de ağırlamaya hazır olduklarını ifade eden Tunçdemir, "Özellikle İran'daki seyahat acentelerinin yetkililerini düğüne davet ederek düğünlerimizin yapıldığı ortamlar hakkında bilgi sahibi olmalarını istedim. Artık Van'da düğünlerin yapılabileceği 5 yıldızlı oteller var ve İran'daki düğünlere de ev sahipliği yapmak istiyoruz" dedi.

VANLI VE İRANLI TURİZMCİLERİ BULUŞTURAN DÜĞÜN
VANLI VE İRANLI TURİZMCİLERİ BULUŞTURAN DÜĞÜN
İHA
Yayın Tarihi : 4 Temmuz 2011 Pazartesi 16:40:00
Güncelleme :4 Temmuz 2011 Pazartesi 18:13:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?