5
Mayıs
2024
Pazar
VAN

Türk Eğitim-Sen'liler piknikte buluştu

Türk Eğitim-Sen Van Şubesi üyeleri Muradiye Şelalesi kıyısında düzenlenen piknikte bir araya geldi.

Türk Eğitim-Sen Muradiye, Erciş ve Çaldıran ilçe temsilcilikleri tarafından bir piknik düzenlendi. Muradiye Şelalesi kıyısında düzenlenen pikniğe Türk Eğitim-Sen Van Şube Başkanı Kutbettin Yıldız ile bir çok sendika üyesi katıldı.

Önceden yapılması planlanan çeşitli eğlenceler Hakkari'de 6 askerin şehit edilmesi dolayısıyla iptal edilirken, piknikte sadece yemek ziyafeti verildi. Yenilen yemeğin ardından Muradiye Şelalesi kıyısında gezen sendika üyeleri, güzel bir gün geçirdi.

Düzenlenen piknik hakkında bir açıklama yapan Türk Eğitim Sen Van Şube Başkanı Kutbettin Yıldız, amaçlarının birlik ve beraberlik duygularını pekiştirmek olduğunu söyledi Yıldız "Memleket sevdalısı Türk Eğitim-Sen olarak hedefimiz eğitim çalışanlarımıza huzurlu bir gelecek temin etmektir. Bütün eğitim çalışanlarımızın bugün, yarın ve gelecekte mutlu bir hayat yaşamalarını diliyorum. Allah memleketimizin birlik ve beraberliğini ilelebet daim etsin. Eğitim yılı sonu nedeniyle Muradiye Şelalesi'nde düzenlenen bu programımız müzikli ve
eğlence türü olacaktı ancak Hakkari'de şehit olan evlatlarımızın acısı içimizde yanarken biz burada müzik çalıp eğlenemezdik. Askerlerimize Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyoruz" dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 31 Mayıs 2009 Pazar 13:05:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?