7
Mayıs
2024
Salı
VAN

Türkiye Partisi'nden kan bağışı

TÜRKİYE PARTİSİ VAN İL ÖRGÜTÜ'NDEN KAN BAĞIŞI

Türkiye Partisi Van İl Örgütü Gençlik Kolları Başkanlığı, Türk Kızılay Derneği'ne destek amacıyla kan bağışında bulundu.

Van İl Başkanlığı'ndan düzenlenen kan bağışına İl Başkanı Cemal Biletçi, Gençlik Kolları Başkanı Turgut Bağlan ve başkan yardımcısı Veysel Paydak ile çok sayıda parti üyesi katılarak destek verdi. Türkiye'de kan bağışı oranının ihtiyaca göre çok düşük olduğunu söyleyen İl Başkanı Bilekçi, Türkiye Partisi Van İl Örgütü olarak bu gözlemden yola çıkarak Türk Kızılay Derneği Van Şube Başkanlığı'na destek olmak için kan bağışında bulunduklarını kaydetti. Partili olsun olmasın herkesin gelip gün boyu kan bağışında bulunabileceğini ve vatandaşları fazla rağbet göstermesi durumunda ise kan alımına yarın da devam edileceğini vurgulayan Bilekçi, daha sonra Erciş ilçesinden başlayarak tüm ilçe teşkilatlarında kan bağışında bulunacaklarını anlattı. Bilekçi, "Bu kampanyayı bundan böyle her 3 ayda bir düzenleyeceğiz. Amacımız Türkiye'de düşük olan kan bağışı oranını artırarak topluma faydalı olmaktır" dedi.

Organ bağışından bulunmak istediklerini de dile getiren Türkiye Partisi Van İl Başkanı Cemal Bilekçi, "Önümüzdeki günlerde Sağlık İl Müdürlüğü yetkilileri ile görüşerek Türkiye Partisi Van İl Başkanlığı yönetici ve çalışanları olarak organ bağışında bulunma talebimizi ileteceğiz" şeklinde konuştu.

TÜRKİYE PARTİSİ VAN İL ÖRGÜTÜ'NDEN KAN BAĞIŞI
İHA
Yayın Tarihi : 15 Şubat 2010 Pazartesi 13:21:00
Güncelleme :15 Şubat 2010 Pazartesi 15:27:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?