7
Mayıs
2024
Salı
VAN

Türkmenoğlu oyunu kullandı

KAYHAN TÜRKMENOĞLU OYUNU KULLANDI

Adalet ve Kalkın Partisi (AK Parti) Van Milletvekili Kayhan Türkmenoğlu, oyunu Hüsrevpaşa İlköğretim Okulu'nda vatandaşların sevgi gösteri arasında kullandı.

Sabah saatlerinde okulları tek tek gezen ve tüm sandıklara giden Türkmenoğlu, burada siyasi partiler ve Yüksek Seçim Kurulu (YSK) tarafından görevlendirilen müşahit ve başkanları ziyaret etti. Öğleden sonra ise Hüsrevpaşa İlköğretim Okulu'na gelen Türkmenoğlu, Okul Müdürü Naci Aslan ve vatandaşlar tarafından karşılandı. İlk olarak tüm sandıkları dolaşan Türkmenoğlu, daha sonra 1054 Nolu sandığa gelerek oyunu kullandı. Oy kullanmaya gelen vatandaşlarla da sohbet eden Türkmenoğlu, daha sonra kısa bir açıklama yaptı. Seçimde seçmenin hür iradesinin sandığa yansımasını temenni ettiklerini ifade eden Türkmenoğlu, Van genelinde yoğun bir katılımın olduğunu gözlemlediklerini kaydetti. Vatandaşların ülke açısından önemli olan bu tarihi güne duyarlı olmalarının en büyük temennileri olduğunu vurgulayan Türkmenoğlu, "Bu siyasi partilerin ötesinde vatandaşların hürriyetini, yaşama alanlarını, sosyoekonomik yapısı başta olmak üzere tüm alanlarına etki edecek bir referandumdur. Bu yüzden bu referandum çok önemlidir. Gün boyu toplam 30 okul dolaştım bu da yaklaşık 200 sandık civarında bir rakama tekabül ediyor. İlk olarak tüm okullarımızda bulunan sandık başkanları ve müşahitleri ziyaret ettik. Hepsine çalışmalarında kolaylıklar diledik. Karşılaştığımız manzara sonucu çok mutlu olduk. Vatandaşlarımızın güvenilir ve huzurlu bir ortamda oylarını kullanmaları bizleri sevindirmiştir. Sandıkta karşılaştığımız her vatandaşımız son derece mutlu ve huzurlu olduğunu gördüm. Oy kullanan halkımızın yüzünde bu mutluluk hakim iken oy kullanmaya gelmeyenler ise bunun üzüntüsünün en kısa zamanda farkına varacaklardır. Bende her vatandaş gibi sandık başına gelerek oyumu kullandım ve vatandaşlarımızın ilgi alakalarından dolayı son derece mutlu oldum. Oy kullanma işlemi bitene kadar sandık ziyaretlerime devam edeceğim" dedi.

Okul içerisinde ve çevresinde sürekli vatandaşlarca yolu kesilen Türkmenoğlu, bir süre onlarla sohbet ettikten sonra bir çocuğa ise harçlık verdi.

KAYHAN TÜRKMENOĞLU OYUNU KULLANDI
KAYHAN TÜRKMENOĞLU OYUNU KULLANDI
İHA
Yayın Tarihi : 12 Eylül 2010 Pazar 18:10:00
Güncelleme :12 Eylül 2010 Pazar 18:34:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?