5
Mayıs
2024
Pazar
VAN

Türkmenoğlu'ndan köy ziyareti

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Van Milletvekili Kayhan Türkmenoğlu merkeze bağlı köyleri ziyaret ederek vatandaşla bir araya geldi.


Merkeze bağlı Ortanca grubu köylerini, parti yöneticileri ve bürokratlarla birlikte ziyaret ederek köy muhtarları vatandaşla bir araya gelen Türkmenoğlu, halkın sorun ve sıkıntılarını dinledi.

Köy ziyaretlerinde büyük ilgi gören Türkmenoğlu, amaçlarının hizmet olduğunu, hizmet için varolduklarını söyledi. Türkmenoğlu, "Köylerimizi tek tek geziyoruz. Hizmet eksikliklerini yerinde tespit ediyoruz. Köy muhtarları ve büyüklerinden gelen hizmet taleplerini yerinde inceleyerek yanımızda bulunan kurum yetkilileriyle birlikte tespit ediyoruz.

Onun için parti yöneticilerimizi, il genel meclisi üyelerimizi yanımıza alarak kurum amirleriyle birilikte köylerimizi dolaşıyoruz. Hizmet hangi kurum ile ilgiliyse o kurumun yetkilisi kendi hizmet alanındaki sorunları gidermeye çalışacak" dedi.


Değirmen Köyü Muhtarı Ferzende İpek ise, siyasetçileri hep seçim öncesi köylerinde gördüklerini ifade ederek, "Seçim öncesi bizleri ziyaret ederek vaatlerde bulunurlardı.

Seçim sonrası kimseden ses seda çıkmazdı. Ama bugün siyasetçilerin ve bürokratların köyümüze gelerek sorunlarımızı dinleyip çözüm araması bizim ve köylüler açısında çok iyi bir şey. Bu tür ziyaretlerin her zaman yapılması lazım" dedi.

İha
Yayın Tarihi : 16 Ağustos 2009 Pazar 12:08:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?