7
Mayıs
2024
Salı
VAN

Turksat'tan eğitime destek

TURKSAT'TAN EĞİTİME DESTEK

Türksat Uydu Haberleşme ve Kablo TV İşletme A.Ş. tarafından Yumaklı Köyü İlköğretim Okulu'na gönderilen malzemeler, Kaymakam Metin Esen tarafından öğrencilere dağıtıldı.

Van'ın Muradiye İlçe Kaymakamı Metin Esen, İlçe Milli Eğitim Müdürü M. Cüneyt Arvas, Şube Müdürü İsmail Macit, yılsonu nedeniyle Yumaklı Köyü İlköğretim Okulu'nu ziyaret etti. Öğrencilerle sohbet eden ve SBS başarı durumlarını soran Kaymakam Metin Esen, bilimin ve bilimsel düşünmenin önemini vurgulayarak, öğrencilere tavsiyelerde bulundu. Metin Esen, "Hepinizin bir gün birer bilim adamı olmanızı umuyorum. Turksat'ın bu hediyeleri ufkunuzu daha da genişletecektir" dedi.

Kaymakam Esen, bu çalışmada emeği geçen başta okul yetkililerine teşekkür ederek, Türksat tarafından gönderilen malzemeleri öğrencilere dağıttı.

Yumaklı Köyü İlköğretim Okulu Müdürü Bekir Saylam ise, Kaymakam Metin Esen ve Milli Eğitim Müdürü M. Cüneyt Arvas'ın her konuda kendilerini yalnız bırakmadıklarını belirterek, başarılı öğrencileri bir kez daha kutladı. Okul Müdürü Bekir Saylam, Turksat hediyeleri kapsamında gönderilen gök atlasının kullanımını ise kendisi yaptı.

TURKSAT'TAN EĞİTİME DESTEK
İHA
Yayın Tarihi : 18 Haziran 2010 Cuma 17:56:02
Güncelleme :18 Haziran 2010 Cuma 18:03:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?