5
Mayıs
2024
Pazar
VAN

Uçak seferleri iptal

Van'da, öğlen saatlerinden itibaren başlayan ve etkisi devam eden kar yağış ve sis yüksek kesimlerde trafiği olumsuz yönde etkilerken, uçak seferleri de iptal edildi.
Bugün sabaha karşı başlayan ve hızını artırarak devam eden fırtına, yüksek kesimlerde yerini kar yağışına bıraktı. Şehir merkezinde karla karışık yağmur yağarken, yüksek kesimlerde ise kar yağışı ve sis etkisini gösterdi. Kar yağışı ve sis trafiği olumsuz yönde etkilerken, araçlar ise sis lambalarını yakarak seyrediyor. Bölge Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri, elverişsiz hava muhalefeti nedeni ile araç sürücülerini zincir ve takoz bulundurmaları yönünde uyardı.
Meteoroloji yetkilileri, yağışlı havanın gün içinde belli aralıklarla devam edeceğini belirterek, rüzgarın güneyli yönlerden kuvvetli şekilde esmeye devam edeceğini kaydetti. Etkili rüzgar sebebiyle çatıların uçabileceği, ağaçların ve direklerin devrilebileceği uyarısını yapan yetkililer, vatandaşların dikkatli olmasını istedi. Olumsuz hava koşulları nedeniyle bugün yapılması planlanan uçak seferleri de iptal edildiği belirtildi.
 

iha
Yayın Tarihi : 9 Mart 2009 Pazartesi 18:17:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?