7
Mayıs
2024
Salı
VAN

Ümraniye Belediye Başkanı Erciş'te

ÜMRANİYE BELEDİYE BAŞKANI HASAN CAN ERCİŞ'TE

İstanbul, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Van'ın Erciş Belediyesi ve Van Gölü Çevresi Belediyeler Birliği Başkanı Fatih Çiftci'yi ziyaret etti.

Çeşitli inceleme ve ziyaretlerde bulunmak üzere önceki gün Van'a gelen Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, belediye başkan vekilleri ve meclis üyeleri ile Erciş'e gelerek Belediye Başkanı Fatih Çiftci'ye nezaket ziyaretinde bulundu.

Misafirlerini kapıda karşılayan Erciş Belediye Başkanı Fatih Çiftci, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can ile mesai arkadaşlarını ilçede görmekten mutluluk duyduğunu belirtti. Meslektaşı Can'a belediyenin çalışmaları hakkında geniş bilgi de veren Çiftci, kendi dönemlerinde

yapmış oldukları Erciş Sahil Yolu'nun ise Türkiye'nin en uzun sahil yolu olduğuna vurgu yaptı.

Ardından Başkan Can ve ekibi ile birlikte toplu hatıra fotoğrafı çektiren Başkan Çiftci, misafirlerini daha sonra Erciş Sahil Yolu ile inci kefal balığı göçünün olduğu Erciş Balık Bendi mevkiine götürdü. İlçe Kaymakamı Ferhat Kurtoğlu ile birlikte balık göçü hakkında misafirlere bilgi de veren Başkan Çiftci, Başkan Can ve mesai arkadaşlarını araçlarına kadar uğurladı.

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can ise Erciş'in bölgede en hızlı gelişen yerleşim yeri olduğuna dikkat çekerek, Erciş Belediye Başkanı Fatih Çiftci'yi ise yaptığı özverili çalışmalardan ötürü tebrik etti. Geniş bir zamanda tekrar Erciş'i ziyaret edeceğinin de belirten Can, kendilerine gösterilen misafirperverlik için de ilçe kaymakamı ile belediye başkanına ayrı ayrı teşekkür etti. Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can'ın ziyaretinde Erciş Belediye Meclis Üyesi Zülfikar Arapoğlu ile AK Parti Erciş İlçe

Başkanı İbrahim Şahin de hazır bulundu.

ÜMRANİYE BELEDİYE BAŞKANI HASAN CAN ERCİŞ'TE
ÜMRANİYE BELEDİYE BAŞKANI HASAN CAN ERCİŞ'TE
ÜMRANİYE BELEDİYE BAŞKANI HASAN CAN ERCİŞ'TE
İHA
Yayın Tarihi : 19 Haziran 2010 Cumartesi 15:32:05
Güncelleme :19 Haziran 2010 Cumartesi 17:22:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?