5
Mayıs
2024
Pazar
VAN

Umuda yolculuk polise takıldı

UMUDA YOLCULUK POLİSİNİN KONTROLÜNDE SON BULDU

Van'da uygulama yapan trafik polislerini görünce kaçan minibüs sürücüsü, filmleri aratmayan takip sonucu yakalandı.

Bölge Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri Van-Hakkari karayolu üzerinde bulunan Kurubaş Geçidi mevkiinde yaptığı uygulama esnasında durumundan şüphelendikleri G.T. yönetimindeki 33 N 2165 plakalı minibüsü durdurmak istedi.

Polisi gören sürücü G.T., ilk önce durur gibi yaparak yavaşladı, ardından da hızlı bir şekilde şehir merkezine doğru kaçmaya başladı. Trafik ekipleri, bir taraftan kaçan minibüsü takip ederken, bir taraftan da 155 Polis İmdat telefonunu arayarak konuyu bildirdiler. Bunun üzerine minibüsün kaçış güzergahına çok sayıda polis ekipleri sevk edilirken, trafik polisleri ve kaçan minibüs arasında filmleri aratmayan görüntülere sahne oldu.

Polis ekipleri, minibüsün kaçış güzergahını ablukaya alarak Hacıbekir Sürmeli Sokak'ta minibüsü kıskıvrak yakaladı. Minibüste yapılan aramada yurda yasadışı olarak girdikleri tespit edilen 8 Afganistan ve 1 Iraklı olmak üzere toplam 9 kaçak şahısı yakaladı. Aralarında karı koca Afganistan uyruklu şahısların da bulunduğu kaçakların umuda yolculuğu Van'da son buldu. Sürücü G.T. ile 9 yabancı uyruklu şahıslar ifadelerine başvurulmak Cumhuriyet Polis Merkezi Amirliği'ne götürülürken, olayla ilgili soruşturmanın başlatıldığı belirtildi.

UMUDA YOLCULUK POLİSİNİN KONTROLÜNDE SON BULDU
UMUDA YOLCULUK POLİSİNİN KONTROLÜNDE SON BULDU
UMUDA YOLCULUK POLİSİNİN KONTROLÜNDE SON BULDU
İHA
Yayın Tarihi : 25 Kasım 2009 Çarşamba 11:21:03
Güncelleme :25 Kasım 2009 Çarşamba 12:33:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?