5
Mayıs
2024
Pazar
VAN

Umutlu bekleyiş!

Van Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polis memuru Muhammet Yarkıcı, depremde enkaz altında kalan eşi Perihan ve 2 yaşındaki kız İpek'in kurtarılması için 3 gündür gözünü kırpmadan bekliyor.

Depremin büyük hasara yol açtığı Van’da yıkılan binaların enkazlarından ölüler ve yaralılar çıkarılmaya devam ederken, umut ve hüzün de bir arada yaşanıyor. Bu umutlu bekleyişlerden biri de Van’ın Kazım Karabekir Caddesi’de yıkılan 7 katlı binanın enkazı başında yaşanıyor. Van Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi’nde görev yapan polis memuru Muhammet Yarkıcı’nın da eşi ve 2 yaşındaki kızı bu binanın enkazı altında kaldı.

Hataylı olan ve 3 ay önce Van’a atanan polis memuru Muhammet Yarkıcı, yakınlarıyla birlikte 3 gündür bu binanın enkazının başından ayrılmıyor. Her gün birer birer ulaşılan cesetlere büyük korku ve endişe içersinde bakan polis Yarkıcı’nın umutlu bekleyişi sürüyor. Polis Memuru Yarkıcı’ya Edremit İlçesi’nde lojman çıktığı ve deprem günü de bu lojmanı boyattığı belirtildi.

7 CESEDE DAHA ULAŞILDI

Bu arada, 7 katlı binanın enkazından bugün de 2 ceset çıkarılırken, karşı tarafında bulunan 5 katlı binanın enkazından ise 5 ceset çıkarıldı. Çıkarılan cesetler hastane morglarına kaldırılıyor. Otopsi ve Savcılık işlemlerini ardından da toprağa verilmek üzere yakınlarına teslim ediliyor. İl dışına gidecek olan cenazeler de yine ulaşılan yakınlarına teslim ediliyor.

Ajanslar
Yayın Tarihi : 25 Ekim 2011 Salı 18:48:20
Güncelleme :25 Ekim 2011 Salı 18:51:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?