3
Mayıs
2024
Cuma
VAN

Unakıtan'ın kahvaltı keyfi

Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik ile birlikte dün Van'a gelen Maliye Bakanı Kemal Unkıtan, ünlü kahvaltı salonu 'Bak Hele Bak'ta yaptığı kahvaltıda işletmecisi Yusuf Konak'ın yaptığı espriler ve sorduğu bilmecelerle gülmekten kırıldı.


Bazı açılış ve toplantılara katılmak üzere dün Van'a gelen Maliye Bakanı Kemal Unakıtan, Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik ile birlikte Yusuf Konak'ın işletmeciliğini yaptığı Van'ın ünlü kahvaltı salonu 'Bak Hele Bak'ta bir araya geldiler. Kahvaltıda Bakanların masasına otlu peynir, bal, tereyağı ile Van'a has murtağa, kavut, cacıktan onlarca çeşit yerini aldı. Esprili tavırları ve kahvaltı sırasında sorduğu bilmecelerle müşterilerine çeşitli hediyeler veren Yusuf Konak'ın esprileri ve bilmeceleri, Bakanlar Çelik ve Unakıtan gülmekten kırdı. Unakıtan, Van kahvaltısının değişik ve lezzetli bulduğunu belirterek, herkese tavsiye ettiğini söyledi. Unakıtan, "Herkesi Van'a gelmeye davet ediyorum. Ayrıca Van'a gelenlerin mutlaka kahvaltısından tatmaları gerekiyor. Kendine has bir lezzeti var" dedi. Birbirinden ilginç soru, bilmece, hikayeler anlatan Konak, Bakan Unakıtan'a da Van Kedisi'nin kartpostalını hediye etti.

iha
Yayın Tarihi : 6 Temmuz 2008 Pazar 18:37:18
Güncelleme :6 Temmuz 2008 Pazar 18:42:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
fatih IP: 78.168.23.xxx Tarih : 7.07.2008 02:20:30

İNSANLARI ÖZELLEŞTİRME MADURU YAP İNSANLAR YİYECEK EKMEK BULAMASIN İNSANLAR ÇOCUKLARINI ÜNÜVERSİTELERDEN PARASIZLIKTAN DOLAYI ALSIN İNSANLAR PARASIZLIKTAN COCUKLARININ EŞİNİN İSTEKLERİNİ KARSILAYAMADIM DİYE İNİTAHAR ETSİN BİNLERCE AİLE BU YÜZDEN BOŞANSIN BEY FENDİ KAHVALTI KEYFİ YAPIYORMUŞ