3
Mayıs
2024
Cuma
VAN

Üyelere müjde

Eğitimciler Birliği Sendikası (Eğitim-Bir-Sen) Van Şube Başkanı Yrd. Doç. Dr. Davut Okçu, Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ile yaptıkları protokol gereği üyelerine bin 58 adet konut yapılacağı müjdesini verdi.


Memur Sendikaları Konfederasyonu'na (Memur Sen) bağlı Eğitim-Bir-Sen Van Şubesi tarafından üyelerine yönelik Zümrüt Düğün Salonu'nda iftar yemeği verildi. İftar yemeğinden önce bir açıklama yapan Eğitim-Bir-Sen Van Şube Başkanı Yrd. Doç. Dr. Davut Okçu, bir süre önce TOKİ ile başlattıkları çalışmaların sonuçlandığı ve konutların ihale aşamasına geldiğini söyledi.

Okçu, "Bu iftar yemeğinde bütün memurlarımızın büyük bir heyecanla bekledikleri müjdeyi vermek istiyorum. Sendikamızın üyelerine konut yapılması için bir süre önce TOKİ ile başlattığımız çalışmalar nihayet sonuçlandı. Bize müracaat eden bin 58 üyemize TOKİ tarafından konut yapılacaktır. Bir haftaya kadar teklifler incelenecek ve itirazlar dikkate alındıktan sonra ihale yapılacaktır. Muhtemelen 15 Kasım 2008 tarihinde konutların yapımı başlanacaktır. 700 iş günü sonucunda konutlarımız bize teslim edilecektir. Bin 58 konut içinde okul, cami ve çarşı da bulunuyor. TOKİ'nin sendikamız üyeleri için yapacağı konutları 2010 yılında teslim alacağız. Herkese hayırlı olsun" dedi.
İftar yemeğine çok sayıda sendika üyesi katıldı.

iha
Yayın Tarihi : 19 Eylül 2008 Cuma 09:40:06
Güncelleme :19 Eylül 2008 Cuma 09:44:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?