5
Mayıs
2024
Pazar
VAN

Uyuşturucu operasyonları tam gaz

VAN'DA UYUŞTURUCU OPERASYONU

Van Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda narkotik köpeğinin de zorlandığı aramada 137 kilo toz esrar ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu tacirlerine yönelik çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Bu çalışmalar kapsamında İran ve Van üzerinde İstanbul'a uyuşturucu sevkıyatının yapılacağı bilgisine ulaştı.

Çalışmalarını derinleştiren KOM Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu götürecek olan kamyon ve sürücüsünün kimlik bilgilerine ulaştı. Şahsı takibe alan ekipler, Van-Hakkari-Gürpınar yol ayrımına geldiği esnada narkotik köpeğinin de katıldığı operasyon sonucu kıs kıvrak yakalanarak gözaltına alındı.

Kamyonda yapılan aramada ise yakıt deposu içerisinde yapılan özel bölmeler içerisinde narkotik köpeğinin dahi zorlandığı aramada 137 kilogram toz esrar ele geçirildi. Araç ve uyuşturucu paketlerine el konulurken, zanlı çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Emniyet Müdürü Şükrü Rafet Mert, yaptığı açıklamada ise, emniyet teşkilatı olarak vatandaşın emniyeti, huzuru ve güvenliği için yasadışı faaliyetlerini sürdürmeye çalışan uyuşturucu tacirlerine yönelik mücadelelerinin devam edeceğini söyledi.

VAN'DA UYUŞTURUCU OPERASYONU
VAN'DA UYUŞTURUCU OPERASYONU
VAN'DA UYUŞTURUCU OPERASYONU
VAN'DA UYUŞTURUCU OPERASYONU
İHA
Yayın Tarihi : 3 Kasım 2009 Salı 12:08:01
Güncelleme :3 Kasım 2009 Salı 13:32:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?