5
Mayıs
2024
Pazar
VAN

Vali, Mehmetçikle yemek yedi

VALİ KARALOĞLU, MEHMETÇİKLE KARAVANADAN YEMEK YEDİ

Van Valisi Münir Karaloğlu, Van'ın Erçek beldesinde bulunan jandarma karakolunda Mehmetçiklerle birlikte karavanadan yemek yedi.

Jandarma Asayiş Kolordu Komutanı Korgeneral Nazım Altıntaş'la birlikte Erçek beldesine bağlı Ilıkkaynak köyünde taziye ziyaretinde bulunan Vali Münir Karaloğlu, dönüşünde karayolu üzerinde yol güvenliğini sağlayan Erçek Jandarma Karakol Komutanlığı'nı ziyaret etti. Karakolda görevli komutanlar tarafından karşılanan Vali Karaloğlu, beraberindeki Korgeneral Altıntaş, İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Vecihi Halil İyigün ve İl Emniyet Müdürü Şükrü Rafet Mert ile birlikte yemekhaneye geçti. Yemek duasının ardından Vali Karaloğlu ve beraberindekiler, Mehmetçiğe öğle yemeği olarak çıkan mercimek çorbası, kavurma ve revani tatlısından oluşan karavana yemeğinden yedi.

Vali Karaloğlu, yemeği masasında oturttuğu Çanakkaleli Aytekin Cura, İzmirli Gökhan Türkmen, Erzincanlı Burak Tolga Sarıtoprak ve Kastamonulu Özkan Karakaş'la birlikte yedi. Vali Karaloğlu, yemeğin ardından Mehmetçiğin yeni yılını kutladı ve vatani görevlerinde başarı dileklerini iletip karakoldan ayrıldı.

VALİ KARALOĞLU, MEHMETÇİKLE KARAVANADAN YEMEK YEDİ
VALİ KARALOĞLU, MEHMETÇİKLE KARAVANADAN YEMEK YEDİ
İHA
Yayın Tarihi : 31 Aralık 2009 Perşembe 15:36:02
Güncelleme :31 Aralık 2009 Perşembe 22:14:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?