6
Mayıs
2024
Pazertesi
VAN

Vali, yeni yıla polislerle girdi

VALİ KARALOĞLU YENİ YILA POLİSLERLE GİRDİ

Van Valisi Münir Karaloğlu, yeni yıla polis memurları ile birlikte girdi.

Van Valisi Münir Karaloğlu, beraberinde İl Emniyet Müdürü Şükrü Rafet Mert ve müdür yardımcıları ile birlikte İkinisan Polisevi'nde düzenlenen programa katıldı.

Burada emniyet mensupları tarafından karşılanan Vali Karaloğlu, salonda bulunanlarla tek tek tokalaştı. Burada kısa bir konuşma yapan Vali Karaloğlu, terörün ve sokak çatışmalarının olmadığı, sevginin, barışın ve kardeşliğin hakim olduğu bir yıl temenni ettiklerini söyledi.

Vali Karaloğlu, "Bütün emniyet teşkilatımıza, bütün çalışma arkadaşlarımıza da kazasız belasız bir yıl diliyorum. İnşallah 2010'da da 2009'da olduğu gibi yine milletimizin huzuru güvenliğini mal ve can güvenliğini, devletin bölünmez bütünlüğünü korumak için yine gece gündüz hep beraber çalışmaya devam edeceğiz. Şu anda da görevdesiniz. Görevinize ara vererek buraya geldiniz. Birazdan tekrar görevinizin başına döneceksiniz. Biz 2010'da da bu millet için yine çalışmaya devam edeceğiz. Ben tekrar hepinizin yeni yılını kutluyorum. Hepinizin gözlerinden öpüyorum ve hepinize hayırlı akşamlar diliyorum" dedi.

Yapılan konuşmanın ardından üzerinde 'Emniyet mensuplarının yeni yılı kutlu olsun' yazılı pastayı polis memurları ile birlikte kesen Vali Karaloğlu, pastadan yedikten sonra polis evinden ayrıldı.

VALİ KARALOĞLU YENİ YILA POLİSLERLE GİRDİ
VALİ KARALOĞLU YENİ YILA POLİSLERLE GİRDİ
İHA
Yayın Tarihi : 1 Ocak 2010 Cuma 11:43:05
Güncelleme :1 Ocak 2010 Cuma 12:42:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?