5
Mayıs
2024
Pazar
VAN

Vali Bey bir tık mesafede

Van Valisi Münir Karaloğlu, vatandaşlarla diyalog kurmak için web sitesi hazırladı.


Yayınlanan son Valiler Kararnamesi ile Van'a atanan Münir Karaloğlu, internet sitesi kurdu. Vali Karaloğlu'nun ismi ile kurduğu 'munirkaraloglu.com' adresinde özgeçmişi ve daha önce görev yaptığı yerlerin fotoğrafları yer alıyor. Vali Karaloğlu'nun, Van ile ilgili mesajına da yer verdiği web sitesinde Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Büyük İskender, Einstein, Goethe, Gorbachov, Kant, Bediüzzaman, Lev Tolstoy, Lincoln, Mevlana, Monstesquieu, Nazım Hikmet, Necip Fazıl Kısakürek, Rita May Brown, Samuel Jhonson, Socrates ve Vigo Hug'ya ait sözlere de yer veriyor.


Siteyi kurmadaki amacının vatandaşlarla diyalog kurmak, sorun ve şikayetleri zamanında almak olduğunu ifade eden Vali Karaloğlu, "Göreve başladığım ilk günden itibaren kenti tanımaya, insanlarla makam mevki ayırt etmeden görüşmeye devam ediyorum. İlçelerimize giderek sorunları dinliyorum. Sokakta vatandaşımızla birlikte oluyoruz. Ancak bu büyük kentte valilik makamına ulaşamayan çok sayıda vatandaşlarımız olduğunu düşünüyorum. Bizler makama gelemeyen vatandaşlarımızla bu site aracılığıyla buluşmak istiyoruz. Web sitesi görevli elmanlar tarafından her gün takip edilmekte ve gelen e-mailler bana iletilmekte. 2 gün önce de bana maille ulaşan ve üniversiteye hazırlık için destek isteyen Bilgin Berge isimli öğrencimizle görüşerek okuması için destek olma sözü verdik. Bilgin Berge gibi çok sayıda vatandaşımız da bu site aracılığıyla bize ulaşarak sorunların çözümünde katkı sağlayacağıma inanıyorum" dedi.
Kısa süre önce yayın hayatına başlayan web sitesine çok sayıda talep ve tebrik mesajları iletilirken, haberler bölümünde ise Vali Karaloğlu ile ilgili yayınlanan haber ve makaleler yer alıyor.

iha
Yayın Tarihi : 9 Temmuz 2009 Perşembe 18:54:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?