5
Mayıs
2024
Pazar
VAN

Vali Çakacak için veda yemeği

Valiler Kararnamesi'yle Uşak'a atanan Van Valisi Özdemir Çakacak'a, vali yardımcıları tarafından bir veda yemeği verildi.


Büyük Urartu Oteli'nde verilen veda yemeğine, Cumhuriyet Başsavcısı Yahya Akçadırcı, 6 Hudut Alay Komutanı Kurmay Albay Menduh Hakbilen, AK Parti Van milletvekilleri Kerem Altun, Kayhan Türkmenoğlu, Emniyet Müdürü M. Salih Kesmez, Van Ticaret ve Sanayi Odası (VATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Zahir Kandaşoğlu, kamu kurum ve kuruluş amirleri, sivil toplum örgütü temsilcileri, bazı partilerin il temsilcileri ve muhtarlar katıldı.


Yemek sonrası kısa bir konuşma yapan Vali Çakacak, yaklaşık 2.5 yıllık görevi esnasında arkadaşları ile birlikte bir çok başarılı işe imza attığını söyledi. Bu süre içerisinde ailesi ile birlikte Van'a ve Vanlılara çok alıştığını anlatan Çakacak, yeni görev yerine gittiği zaman kent ile gönül bağını koparmayacağını söyledi.
Yapılan konuşmaların ardından VATSO Yönetim Kurulu Başkanı Zahir Kandaşoğlu, Van'a yaptığı hizmetlerden dolayı Vali Çakacak'a plaket verdi.
 

İha
Yayın Tarihi : 21 Haziran 2009 Pazar 12:11:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?