2
Mayıs
2024
Perşembe
VAN

Vali Çakacak ile iftar

Van Valisi Özdemir Çakacak, İş Geliştirme Merkezi (İŞGEM) bünyesinde faaliyet gösteren işletmelerde çalışan işçilerle birlikte iftar açtı. 

Ramazan ayı boyunca iftar davetlerine katılmayarak, dar gelirli ailelerin evlerinde iftar açan Vali Çakacak, dün akşamda İŞGEM'de çalışan işçilerle iftarda bir araya geldi. İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Adnan Yaviç, Genel Sekreter Yardımcısı Ramazan Gökdemir'le birlikte İŞGEM'e gelen Çakacak, Van Sanayici ve İşadamları Derneği (VANSİAD) Başkanı Mehmet Çaldağ, İŞGEM Koordinatörü Mahmut Gedik ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılandı. İftar saatine kadar Mahmut Gedik'in makamında bir süre oturan ve işletme hakkında bilgi alan Çakacak, daha sonra iftar açmak için sosyal tesislere geçti.
 
Yemek öncesi bir konuşma yapan Mahmut Gedik, Vali Çakacak'a teşekkür etti. Vali Çakacak da konuşmasında, işçilerle birlikte iftar açmaktan mutluluk duyduğunu dile getirerek "Yardımlaşma ve dayanışmanın en güzel örneklerini Ramazanda görüyoruz. Amacımız böyle güzel günlerde vatandaşımızla birlikte olmak, aynı sofrada yemek yemek ve bu yardımlaşmanın dayanışmanın en güzel örneklerini onlarla birlikte teneffüs etmektir. Böyle bir iftarı gerçekleştirdikleri için de İŞGEM'deki yönetici arkadaşlarıma teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu. 

İftar yemeğinin ardından İŞGEM'deki işletmecilerle de sohbet etme imkanı bulunan Vali Çakacak, daha sonra buradan ayrıldı.

iha
Yayın Tarihi : 11 Eylül 2008 Perşembe 16:07:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?