3
Mayıs
2024
Cuma
VAN

Vali Çakacak resepsiyon verdi

Van Valisi Özdemir Çakacak, Cumhuriyetin Kuruluşunun 85. Yıldönümü dolayısıyla bir resepsiyon verdi. 

Urartu Oteli'nde verilen resepsiyona, Van Belediye Başkanı Burhan Yenigün, Jandarma Asayiş Kolordu Komutanı Korgeneral Yurdaer Olcan ve eşi, Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Van Milletvekili Kayhan Türkmenoğlu, Vali Yardımcıları Ömer Özcan, Ali İpek, Hasan Yılmaz, Halil Berk, Cumhuriyet Başsavcısı Yahya Akçadırcı, Emniyet Müdürü Mehmet Salih Kesmez, Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) Rektör Vekili Prof. Dr. Duran Bolat, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, siyasi parti başkanları, kurum amirleri, akademisyenler, Van'da bulunan Emekli Danıştay Başsavcısı Tansel Çölaşan, Danıştay Yargıtay Üyesi Erol Özgenç ve diğer yargı üyeleri ile çok sayıda davetli katıldı. 

Resepsiyon için otele gelen davetliler bayan hostesler tarafından, Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği (ESOB) ile Van Ticaret Borsası (VATBO) tarafından alınan karanfillerle karşılandı. 

Davetlileri eşi Kevser Çakacak'la birlikte salonun girişinde karşılayan Vali Özdemir Çakacak, üzerinde 'Cumhuriyetimizin 85. Yılı Kutlu Olsun' yazılı yaş pastayı eşi, Jandarma Asayiş Kolordu Komutanı Korgeneral Yurdaer Olcan ve eşiyle birlikte kesti. Salon Türk bayrakları ile süslenirken, Vali Çakacak resepsiyona katılan tüm davetlilerin masalarını tek tek dolaşarak onlarla sohbet etti.
 
Van Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ekipleri tarafından hazırlanan havai fişek gösterisi Valilik bahçesinde yapıldı. Gösteriyi ise resepsiyona katılan davetliler otelin terasından izledi. Davetliler ellerinde Türk bayraklarıyla 10'ncu Yıl Marşı'nı hep birlikte söyledi. Vali Özdemir Çakacak, resepsiyonda Cumhuriyet'in kurulması ve etkinliklerle gazetecilere açıklamalarda bulundu.

Resepsiyon sonunda Vali Özdemir Çakacak eşi Kevser Çakacak birlikte misafirlerini uğurladı.

iha
Yayın Tarihi : 30 Ekim 2008 Perşembe 13:53:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?