6
Mayıs
2024
Pazertesi
VAN

Vali Karaloğlu'ndan fırça!

VALİ KARALOĞLU'DAN DAKA HALKLA İLİŞKİLER SORUMLUSUNA FIRÇA

Van Valisi Münir Karaloğlu, Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı (DAKA) Halkla İlişkiler Sorumlusu Halil Kurt'u, Akdamar Adası'nın aydınlatılması konusunda gelen misafirleri yanlış bilgilendirdiği için fırçaladı.

DAKA tarafından finanse edilen ve "Akdamar Adası Solar PV" projesi kapsamında ada içerisinde bulunan ve güneş enerjisi ile aydınlatılması yapılan Akdamar Kilisesi için adada tören düzenlendi. Adadaki törene katılmak için Akdamar İskelesi'ne gelen Vali Karaloğlu programa davet edilen Hakkari Valisi Muammer Türker ile birlikte tekneye bindi. Teknede oturur oturmaz Hakkari Valisi Türker, Van Valisi Karaloğlu'na adanın aydınlatılmasının yetersiz olduğunu söylemesi üzerine Vali Karaloğlu, sert bir dille DAKA Halkla İlişkiler Sorumlusu Halil Kurt'a dönerek, "İşin olmayan konularda konuşmayacaksın. Bak bu bilgi doğru değil anlaşıldı mı?" dedi.

Gerginliği gören Hakkari Valisi Türker, havayı yumuşatmak için Vali Karaloğlu'na dönerek, "Sadece bana söyledi" demesi Vali Karaloğlu'nu sakinleştiremedi. Vali Karaloğlu, ses tonunu yükselterek, "Hayır gazetecilere de söyledi. Kendi işiniz ile ilgili konuşun. Senin işin ne burada?" Diye sorması üzerine Kurt, DAKA Halkla İlişkiler Sorumlusu olduğunu söyledi. Karaloğlu, bunun üzerine "O zaman halkla ilişkiler işleri yapacaksın. Başka işler yapmayacaksın. Sana ne ya teknik işlerden" diyerek fırça attı.

Vali Karaoğlu'ndan fırçayı yiyen Kurt, teknenin başka bir tarafına geçti.

İHA
Yayın Tarihi : 30 Ağustos 2010 Pazartesi 14:11:01
Güncelleme :30 Ağustos 2010 Pazartesi 15:14:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?