6
Mayıs
2024
Pazertesi
VAN

Vali Karaloğlu'ndan hasta ziyareti

VALİ KARALOĞLU, YARALI BANKACIYI HASTANEDE ZİYARET ETTİ

Van Valisi Münir Karaloğlu, Çaldıran ilçesinde banka temizlik görevlisinin soygun yapmak isterken bıçakla yaraladığı personeli tedavi gördüğü hastanede ziyaret etti.

Van'ın Çaldıran ilçesinde bulunan Ziraat Bankası Şubesi'nde dün akşam saatlerinde bankada temizlik görevlisi olarak çalışan 1 kişi tarafında soygun girişiminde bulunulmuş ve olayda bir kişi hayatını kaybederken 3 kişi de yaralanmıştı. Vali Karaloğlu da Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tıp Fakültesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavisi devam eden banka görevlisi İrfan Yürekli'yi ziyaret etti. Genel Cerrahi Servisi Yoğun Bakım Ünitesi'ne giden Karaloğlu, Yürekli'ye geçmiş olsun dileklerini ileterek, sağlık durumu hakkında doktorlardan bilgi aldı. Doktorlar gerekli tedavinin yapıldığını, hastanın genel durumunun iyi olduğunu belirtti.

SOYGUNCU PERSONELİ BAĞLAMIŞ

Olaydan duyduğu üzüntüyü dile getiren Karaloğlu, soygun girişimi hakkında Yürekli'den kısa bir bilgi de aldı. Yürekli'nin, "Şahıs, elimizi kolumuzu bağladıktan sonra bizleri bıçakladı" sözleri üzerine Vali Karaloğlu, şaşkınlığını gizleyemedi. Yürekli'nin yanından ayrılan Karaloğlu, hastanede tedavi gören vatandaşlarla da sohbet ederek geçmiş olsun dileklerini iletti. Vali Münir Karaloğlu, hastaneye gelişi sırasında YYÜ Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Faik Öner ve Başhekim Doç. Dr. Çetin Kotan tarafından karşılandı.

VALİ KARALOĞLU, YARALI BANKACIYI HASTANEDE ZİYARET ETTİ
VALİ KARALOĞLU, YARALI BANKACIYI HASTANEDE ZİYARET ETTİ
İHA
Yayın Tarihi : 5 Ocak 2010 Salı 16:50:05
Güncelleme :5 Ocak 2010 Salı 17:01:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?