6
Mayıs
2024
Pazertesi
VAN

Vali Konağı satıldı

VAN VALİSİ KONAĞINI SATTI

Mülkiyeti Van İl Özel İdaresi'ne ait olan vali konağı, 9 milyon 165 bin TL'ye satıldı.

Şerefiye Mahallesi Ordu Caddesi üzerinde bulunan vali konağı ve 12 adet iş yeri, kırsal bölgelere su ve yol götürmek, okul yaptırmak amacıyla il encümeni tarafından 8 milyon 744 bin 395 TL muhammen bedelle satışa çıkarıldı. İhale ilanlarının Şubat ayında Resmi Gazete başta olmak üzere, yerel ve ulusal basında yayınlanmasının ardından taşınmaz malların ihalesi de 3 Mart 2010 Çarşamba günü İl Özel İdaresi'nde yapıldı. 5 İl Genel Meclis üyesinin de yer aldığı 11 kişilik İl Encümeni İhale Komisyonu

tarafından ihaleye katılan firmaların teklifleri kapalı zarf usulü ile alındı. 2 firmanın katıldığı ihalede en yüksek rakamı 9 milyon 165 bin TL ile Y.T.Y. İnşaat Nakliye Turizm Madde Sanayi ve Limitet Şirketi-Ahmet Çayırlı ortak girişim grubu verdi.

İhale komisyonu da verilen tekliflerle ilgili yaptığı değerlendirmenin ardından, onaylanmak üzere Van Valisi Münir Karaloğlu'na gönderdi. Karaloğlu da yaptığı incelemenin ardından kendisinin de ikamet olarak kullandığı konak ile birlikte 12 adet iş yerinin satışını imzalayarak onayladı.

VAN VALİSİ KONAĞINI SATTI
VAN VALİSİ KONAĞINI SATTI
VAN VALİSİ KONAĞINI SATTI
İHA
Yayın Tarihi : 7 Mart 2010 Pazar 14:45:01
Güncelleme :7 Mart 2010 Pazar 16:33:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?