2
Mayıs
2024
Perşembe
VAN

Vali şampiyonları kabuletti

Van Vali Yardımcısı Ömer Özcan, düzenlenen atletizm yarışmasında birinci olan Erciş Cumhuriyet İlköğretim Okulu atletizm takımını kabul etti.


Türkiye Atletizm Federasyonu ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün 2007-2008 yılı faaliyet programında yer alan 'Atletizmi Geliştirme Projesi' kapsamında yapılan Van İl Birinciliği Kros Yarışması'nda birinci olan Erciş Cumhuriyet İlköğretim Okulu takımı Vali Yardımcısı Ömer Özcan'ı makamında ziyaret etti. Düzenlenen yarışmada ferdi ve takım olarak birincisi olduklarını kaydeden Beden Eğitimi Öğretmeni Şakir Kaya, 9 Mart 2008 tarihinde Artvin'de düzenlenecek olan Türkiye Yarı Finalleri'nde iyi bir derece elde edeceklerine inandığını söyledi. Kaya, 22 Nisan 2008 tarihinde Ankara'da düzenlenecek olan Mili Takım seçmelerine de katılacaklarını kaydetti.
Böyle bir başarıyı elde etmenin sevindirici olduğunu dile getiren Vali Yardımcı Ömer Özcan, "Bu çocuklar bizim geleceğimizdir. Onlara iyi bakmamız lazım. Ayrıca bu çocukların başarılı olmaları için valilik olarak elimizde gelen tüm yardımları yapacağız" dedi.


Artvin'de düzenlenecek olan Türkiye Yarı Finali'nde de başarılı olacaklarına inandığını dile getiren Vali Yardımcı Ömer Özcan, öğrencilere çikolata ikram etti ve hatıra resmi çektirdi.

iha
Yayın Tarihi : 19 Şubat 2008 Salı 00:51:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?