5
Mayıs
2024
Pazar
VAN

Validen anlamlı ziyaret

VAN VALİSİ KARALOĞLU İLK BAYRAM ZİYARETİNİ LÖSEMİLİ ÇOCUKLARA YAPTI

Van Valisi Münir Karaloğlu, ilk bayram ziyaretini lösemili çocuklarla hastalara yaptı.

Sabah saatlerinde ilk önce Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma Hastanesi'ne gelen Vali Karaloğlu, burada YYÜ Rektörü Prof. Dr. Hasan Ceylan, hastanenin Dekanı Prof. Dr. Ahmet Faik Öner ve başhekimi Doç. Dr. Çetin Kotan tarafından karşılandı. Vali Karaloğlu, hastane önünde bekleyen hasta yakınları ile bayramlaştıktan sonra beraberinde bulunan İl Müftüsü Nimetullah Arvas ve İl Emniyet Müdürü Şükrü Rafet Mert ile birlikte Hotoloji Servisi'nde tedavi gören lösemili çocukları ziyaret etti. Çocuklara, çiçek veren ve çeşitli oyuncaklar ile çikolata dağıtan Vali Karaloğlu, daha sonra 4 katlı olan C blokta bulunan tüm servisleri tek tek gezerek yatan hastalara çiçek vererek bayramlaştı.

Hastaneden ayrılırken basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Vali Karaloğlu, bu tür günlerin en güzel yanı küs olanların barıştığı, hastaların ziyaret edildiği ve kurbanların kesilmesi olduğunu kaydetti. Vali Karaloğlu, kendilerinin de bunları yapmaya çalıştıklarını ifade etti.

Vali Karaloğlu ve beraberindekiler daha sonra sırasıyla Van Eğitim ve Araştırma, Çocuk, İpekyolu Devlet ve Kadın ve Çocuk Hastalıkları hastanelerini ziyaret ederek hasta ve refakatçileri ile bayramlaştı.

VAN VALİSİ KARALOĞLU İLK BAYRAM ZİYARETİNİ LÖSEMİLİ ÇOCUKLARA YAPTI
İHA
Yayın Tarihi : 27 Kasım 2009 Cuma 10:38:02
Güncelleme :27 Kasım 2009 Cuma 10:39:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?