6
Mayıs
2024
Pazertesi
VAN

Vali'den başarılı boksörlere ödül

VAN VALİSİ KARALOĞLU'NDAN BAŞARILI BOKSÖRLERE ÖDÜL

Van Valisi Münir Karaloğlu, hazırlanan Ödül Yönetmeliği'nin onaylanması için İl Genel Meclisi üyelerine çağrıda bulunarak "Artık o ödül yönetmenliğini çıkarın ki çocuklarımızı teşvik edelim, bu çocuklar da bizim göğsümüzü kabartmaya devam etsinler" dedi.

Van Valisi Münir Karaloğlu, 15-21 Şubat 2010 tarihleri arasında İzmir'de düzenlenen Yıldız, Genç Bayanlar Ferdi Türkiye Boks Şampiyonası'nda Genç Bayanlar kategorisinde Türkiye birincisi olan Emel Tatlı, Türkiye üçüncüsü olan Berna Kuş, Yıldız Bayanlar kategorisinde Türkiye ikincisi olan Zübeyde Yıldız ile üçüncü olan Sarya Sönmez ve Berivan Demir'i, antrenörleri Ayhan Öz, Gençlik ve Spor İl Müdür Vekili Yalçın Özdemir ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri ve aynı zamanda Kulüp Başkanı olan Ramazan Gökdemir'i makamında kabul etti. Tüm sporcularla tek tek tokalaşan ve başarılar dileyen Vali Karaloğlu, birinciye 4, ikinciye 2 ve üçüncüye ise 1'er çeyrek altını vererek ödüllendirdi. Antrenör Ayhan Öz'e de 5 çeyrek altın veren Vali Karaloğlu, Van'da sporla ilgili 'Bu kulüp benim' kampanyası başlattıklarını hatırlatarak, "Her kulübe bir tane sponsor bulmuştuk. Boks takımının sponsoru da valiliğimiz olmuştu. Boks takımını biz himayemize almıştık ve kulübe destek veriyoruz, vermeye de devam edeceğiz. Yıldız, Genç Bayanlar Ferdi Türkiye Boks Şampiyonası'na katılan kızlarımız 1 birincilik, 1 ikincilik, 3 tane de üçüncülükle döndüler. Ben hepsini tebrik ediyorum. Antrenörleri Ayhan Öz'ü de tebrik ediyorum. Özverili bir şekilde çalışıyor. İnşallah Van'dan 2010 yılında çok ciddi madalyalar bekliyoruz" dedi.

Hazırladıkları Ödül Yönetmeliği'nin İl Genel Meclisi'nde beklediğini hatırlatan Vali Karaloğlu, "Buradan bütün İl Genel Meclisi üyelerimize çağrıda bulunuyorum. Artık o yönetmenlik çıksın ki, bu çocuklarımızı, hepsi Vanlı olan bu gençlerimizi destekleyelim. Van'ı temsil ediyorlar, Türkiye'yi temsil ediyorlar. Kızımız milli takıma seçilmiş. Türkiye'yi yarın Avrupa'da, dünya da temsil edecekler. Bu çocuklarımızı biz teşvik edelim ki bu çocuklar da bizim göğsümüzü kabartmaya devam etsinler. Ben kızlarımızın her birini ayrı ayrı kutluyorum. Antrenörü, kulüpteki arkadaşları kutluyorum. İl Özel İdaresi Kulübü üzerinden bu arkadaşlara yardımcı oluyoruz. Emeği geçen herkesi tebrik ediyorum. Bu kızlarımızdan hem eğitimlerine devam etmelerini, eğitimlerini aksatmamalarını, hem de bundan sonraki yarışmalarda da madalyalarının devamını bekliyoruz. Gümüşler altın, bronzlarda gümüş olsun diyorum" şeklinde konuştu.

Sporcu kızlar ve kulüp yöneticileri Vali Karaloğlu ile hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra makamdan ayrıldılar.

VAN VALİSİ KARALOĞLU'NDAN BAŞARILI BOKSÖRLERE ÖDÜL
VAN VALİSİ KARALOĞLU'NDAN BAŞARILI BOKSÖRLERE ÖDÜL
İHA
Yayın Tarihi : 26 Şubat 2010 Cuma 13:31:05
Güncelleme :26 Şubat 2010 Cuma 15:00:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?